11 juni online workshop: Financiële verantwoording in het onderwijs

2-06-2020

Hoe levert uw school de jaarrekening in? Op papier? Digitaal? Of beide? Hoe kan het aanleveren van deze gegevens makkelijker en sneller? Zo kunnen zowel u als het ministerie van OCW sneller over betere en betrouwbare informatie beschikken. Denk mee op 11 juni!

Online workshop

Graag nodigen we u uit voor een online workshop over het verbeteren van financiële verantwoording in het onderwijs. Tijdens deze workshop bekijken en bediscussiëren we samen met u de kansen en uitdagingen binnen de financiële verantwoording van onderwijsinstellingen. U weet als geen ander hoe u eenvoudiger zou willen rapporteren en inzicht geven in uw financiële beleid. Deze ervaring en inspiratie is zeer waardevol voor de verdere ontwikkeling van software en systemen.

Aanmelden Video call

De workshop wordt gehouden op donderdag 11 juni 10:00-11:30 en zal bestaan uit drie delen: introductie, verkenning en maatregelen. Aanmelden voor deze workshop kan via onderstaande link. Voor de workshop ontvangt u dan een email met daarin de deelnamelink voor de videocall.

https://forms.gle/TgRjFWdfkC7zSMMW7

Denk mee!

Wat is uw ideale, directere, gemakkelijkere en nóg betrouwbaardere financiële verantwoording? Denk mee op 11 juni!